Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oltás előtt, után

Sok a félreértés és a hiányos ismeret az oltások, és az oltások körüli tennivalók terén.

Jelenleg Magyarországon számos kötelező oltás van, így alap, hogy a szülők és orvosok egyszerűen beoltják a gyermekeket, és a lakosság azon részét, akik ezt igénylik. Ezért az első, amit tehetünk, hogy segítünk a várható mellékhatások és kockázatok felismerésében, mérséklésében, majd, mivel ezek hatásmechanizmusát tapasztalataink szerint még az orvosok sem ismerik kielégítően, így fel sem ismerhetik azok  következményeit, fel kell vállalnunk ezek alaposabb ismertetését legalább felsorolás szinten azok hátterének bemutatásával a további érdeklődők számára.

A témában rendkívül nehéz röviden, és pontosan fogalmazni, hiszen itt több oltóanyagról, kórokozókról, adalékanyagokról, miegyébről esik szó, amiket külön részletezni, minden oldalról pro-és kontra forrásokat is kiemelve összegyűjteni nem tartom lehetségesnek, ezért a hiányosságokért elnézést kérek, de mindennek pontosan utána lehet járni -s különösen az utóbbi években megszaporodott azon, elsősorban a gyógyszergyártóktól független kutatások száma, amik az alábbi állításokat kiemelten alátámasztják -s még nem dolgozták fel érdemben a szakemberek a jelek szerint, vagypedig jelentősen kockáztatják az épségünket-egészégünket -az életünket.

Célom a félelem helyébe a tudás központba állítása, az oltáspárti ill oltásellenes oldal nevetséges kettőssége helyett az oltáskritikus: gondolkodó, megfigyelő, mérlegelő álláspont kialakítása, a betegségek, és a kiváltó okaikra való figyelemfelhívás, az oltottak és oltatlanok védelme (az oltott általánosságban magára, az oltottra és az oltatlanra is veszélyes lehet a jelenlegi oltásrendben) és annak sürgetése, hogy megbízhatóbb és etikus oltásrendszer alakuljon ki.

Röviden

rendkívül hasznos oltás előtti és utáni hetekben, illetve a tünetek jelentkezésekor, azok mérséklésére, az alábbiak bevitele:

-magasabb dózisú ( kb. napi 1000-3000 NE gyermekeknél, 2000-5000 NE felnőtteknél) D-vitamin adagolása, akár természetes formájában (pl. tőke ) halmáj olajában

-magas folsav, ill. annak jobban felszívódó formája, folát bevitel

-magas C-vitamin és flavonoid bevitel (lehetőleg jól felszívódó vagy természetes forrással kiegészített formában: 500 mg napi adagtól, ill. csipkebogyóval, homoktövissel, acerola fogyasztásával kiegészítve por alakban több száz grammos kivitelbekben kapható aszkorbinsav ár-érték arányban kedvező), rutaszkorbin, quercerin, és több flavonoid társaságában

-algák: spirulina, chlorella, barna alga, vörös moszat, etc. fajtáiból

-humin és fulvosavak (pl. Herbafulvo, Huminiqum)

-kovaföld

Amennyiben anyatejjel táplált csecsemőről beszélünk, és nem kap hozzátáplálást, akkor a közvetlen bevitel mellett érdemes az anyának is fogyasztania.

AZ "oltáskivezetés" homeopátiás módja véleményem szerint áltudományos, és több okból nem javallott módszer, aminek igenis, lehetnek nemkívánt hatásai.

 

Oltásrendszer:

A jelenlegi oltásrendszerünk hátulütői, amit a társadalmi és szakmai vitákban alulreprezentált, érdemben nem foglalkoznak

-egy oltással egyszerre jellemzően több oltóanyagot adnak, már közvetlenül születés után:

A BCG oltást születés után adják még a kórházban, és Nyugaton, érzékeltetésképpen pl. Ausztriában orvosok, patikusok próbálják lebeszélni róla az ezt gyermekének beadatni szándékozó szülőt, merthogy bizonyára "nem jár hajléktalanok között", s ezért vélhetően semmi szüksége rá a gyermeknek, ráadásul rendkívülk veszélyes is, ezért is szüntették be a használatát -nálunk még ezzel szemben kötelező oltásként szerepel. Emellett több oltóanyagunk van / volt, amiket külföldön a káros hatásai miatt már betiltottak.

Egy vakcinában jellemzően négy vagy több dolog elleni védelmet sorakoztatnak fel: egy időintervallumon belül egynél több oltás még állatok esetében sem ajánlott, de minket már pár hónapos kortól ilyenekkel oltanak. Ráadásul egy kisgyermeknek a testsúly arányainak avagy a fejlődő-kialakuló ideg-, immunrendszer, és egyebek tekintetében ez olyan mértékű megterhelést jelent, ami hosszú időre kihat, és maradandó károkat okozhat.

Mielőtt folytatnám ezek részletezést, szeretném azt taglalni, ami a legtöbb embert valójában érdekli: hogyan lehet a járványokat, megbetegedéseket megelőzni, -hiszen ezért van szükség az oltásokra,- továbbá mely oltások a legmebízhatóbbak: kiemelkedően mellékhatások ill. hatékonyság -betegségmegelőzéssel tekintetében.

Hatékonyság: a gyógyszer gyártóinak tanulmánya szerint -oltástól függően, de mondjuk: 99% a hatékonysága. Ehhez képest a tapasztalatok jellemzően mást mutatnak, és a kutatásban részt vevő orvosok perlik a cégüket, rámutatva, hogy ebben, ill. más kérdésekben hol hamisították a kutatást. Jelenleg megkockáztatom, hogy (az emlékeztető oltásokka együtt) az oltások hatékonysága átlagosan 40-60% körül mozoghat, és bizonyos esetekben, pl. USA-ban ill. Szlovákiában a jáérványok, sismereteim ill a cikkek szerint, a járványok oltottak érintenek (többségében oltottak kapják el) ill. azon járványos megbetegedésekre alakulnak ki, amik ellen az oltóanyag hasonló hatásfokkal véd -itt a reakciót érdemes megfigyelni: az oltóanyag ellenőrzése helyett az oltásrend szigorítása kerül szóba. Emellett az oltások következtében (az antibiotikumokhoz hasonlóan) sokkal virulensebb, veszélyesebb kórokozók alakulhatnak, és alakulnak is ki -AMerikában tudtommal már a járványokat nagyobb részben ezek okozzák.

De vajon az orvostudomány jelenlegi állása szerint valóban életveszélyeseknek lehet tekinteni ezeket a kórokozókat, megbetegedéseket, amik ellen az oltóanyagot adják? Bár több tanulmány jelzi, hogy ezek a betegségek ma kialakulásuk esetén sem lennének olyan veszélyesek és halálosak, mint anno, különösen, ha kutatnák is a gyógymódjaikat. Tehát ha időben diagnosztizálják és kezelik, nem lennének annyira veszélyesek, hogy ezek miatt az oltásrendszer ilyen formájában szükséges legyen -legalábbis több esetben ez lehet a helyzet.

Félni kell-e járványoktól? Eddig nem kellett volna félnünk, de most fokozottan nő a járványveszély. Miért?

A járványok történetét összefüggésbe kell hozni a D-vitamin szintjével, a higiéniával, illetve a megfelelő tápláltsággal, a terápiás módokkal, kezeléssel.

D-vitamin szint szerepe: amikor feltehető, hogy alacsonyabb szintű volt a D-vitamin, akkor törtek ki járványok. Kutatások jelzik, hogy a D-vitamin hiányában aktivizálódnak a kórokozók, akkor betegszenek meg emberek, alakulnak ki járványok. A Semmelweis egyetem kutatása szerint a magasabb! dózisú D-vitamin adása mellett 80%-kal kevesebb megfázásos betegség kialakulásának kockázata -összehasonlítva egyik évben az oltásokkal ez csupán 4% megelőzést jelentett.

Az oltások bevezetése előtt közvetlenül gyakorlatilag eltűntek a járványos megbetegedések -addigra már kialakultak a higiéniai szokások, csatornázás, a járványügyi előírások, addigra véget értek a háborúk, a szegénység, éhezés, alultápláltság, vagyis a megbetegedésekhez táptalajt szolgáltató körülmények. 

A mai helyzet: a járványügyi előírásokat a migránsok terén források szerint Európa szerte, így Magyarországon sem tartják be: a vélhetően súlyos járványos megbetegedésektől szenvedőket megfigyelés, vizsgálat, karantén nélkül engedtek el tömegével, Magyarországról is vannak ilyen hírek. Továbbá a beadott oltások is számtalan veszélyt relytenek: új kórokozók kialakulása.

Nem volt megfelelően utánkövetve az oltások beadása utáni hatások -sem a mellékhatások tekinte, sem a kórokozók "fejlődése", virulensebb, veszélyesebb kórokozók kialakulása tekintetében.

Ahogy a korábbi járványoknál a halálokok sokszor a kezelésre vezethetők vissza. Pl. a világháború után a spanyolnátha, ami 50-100 millió ember halálát okozhatta, többet, mint a világháború össz áldozata, a 2009-ben nyilvánosságra hozott, addig titkosítás alatt állt adatok szerint vélhetően az Aszpirin túladagolás (az ajánlott adag felső határa túl volt a ma halálosnak könyvelt adagon) okozhatta ezen halálesetek jelentős részét -azaz a gyógymód. Tehát nem magában a járványoktól kell tartani, hanem időben a megfelelő  diagnózis és terápiás mód alkalmazásával gyakoratilag minimális az eddigi járványok esetén a halálozás ill kár. Ezt természetesen hosszan, egyenként kéne részletezni, ez csupán általános megfigyelés. De minden ellen nem lehet védekezni: több ezer oltást nem adhatunk be -a kockázatot kellene szintetn tartani! A nyájimmunitás hipotézise pedig nem működik, sőt, vélhetően egészséges oltatlan társadalom bizonyos irányelveket követve inkább biztosít n"nyájimmunitást", mint az oltás -így nincs érdemi közérdek .

A jót sem erőszakoljuk rá az emberre, hát még a bizonytalan, kétes dolgokat.

mikrobiológiai szemléletváltás: kell-e félni a "kór" -okozóktól: egy mikrobiológus professzor állítólag hogy felhívja a szemléletváltás szükségességére a figyelmet, megivott egy pohár vizet, amiben annyi kórokozó volt, hogy több száz embert "kiirtott" volna. Szerinte alaptézis lenne, hogy a "kórokozók" csak "beteg szöveteket" képesek

 

Megfelelő védekezés a járványok kialakulása ellen, illetve járvány esetén a betegség elkerüléséért: összességében a jelenlegi oltóanyagok, oltásrendszer mellett azt tartom, hogy az oltások kevésbé segítenek. 

Ráadásul: mivel vélhetően új kórokozók fognak nagy járványt okozni, nem azok, amik ellen jelenleg oltanak, és mivel minden oltás gyengíti, "átalakítja" az immunrendszert, ezért az oltott vélhetően rosszabbul fog reagálni a valós járványhelyzetben, különösen a megjelenő új fertőzések területén.

 

A károk, amiket az oltások okoznak:

a statisztikák és a független kutatások sokszor ellent mondanak a finanszirozott, gyártók által közölt adatokkal. Ráadásul a gyártók nem felelnek, és az állam sem, a kialakult kárértt.

Előbbiek igazolják  az oltások és az alábbiak közti összefüggéseket , vagyis hogy legalább részben kiváltó okai lehetnek az alábbialnak:

asztma

bőr -pl. ekcéma, atopiás dermatitisz

emésztőrendszer, így tej- glutén, tojás, és egyéb táplálék intolerancia (nincsenek tól-ig határértékek ezekből visszamaradt szennyeződésekre

immunrendszer allergiák, cöliákia, etc.

cukorbetegségre, elhízásra való "hajlam" megnövekedése

idegrendszer -többek közt az autizmus megjelenésének egyik legjelentősebb kiváltó oka -noha a az elismert de kérdéses tanulmányok nem mutatnak ki összefüggést, mégis a független tanulmányok és a statisztuikák tömkelege ezt alátámasztja. Ennek fő oka az aluminium, amit az oltóanyag tartalmaz -bár ez kevesebb, mint amit pl. egy anyatejes táplálás során a szervezetbe kerüól, de átjut a vér agyi gáton, amin a táplálék nem, és ott hónapokig, ráadásul a legveszélyeztetettebb korban, nem ürül ki, és kifejtheti káros hatásait. A fejlődő idegrendszer számára ez különös veszély, részben visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat! Ma 100 emberből 36-89% között állapítanak meg gyermekek közt autizmust. A kialakulásában a táplálék, ill a bélrendszer állapota, ill. a környezeti tényezők erős romlása is erősen hozzájárul, kumulálódnak ezek a hatások. De pl. idegmérgetis tartalmaz, ezért is okozhat az  oltás utáni napokban, hetekben kialakuló szűnni nem akaró vígasztalhatatlan sírást, ami hónapokig, évekig eltarthat, és nem találnak külön "szervi okot"

Az oltás hatása egész életre elnyúlik -és nem annyira a védettség, ami jellemzően pár év múlva megszűnik -így a felnőtt, oltott társadalom nagy többsége már nem védett, de pl. az időskorban kialakuló rák vagy egyéb kórkép kialakulásában is szerepet játszhat a gyermekkori oltás!.

Ma Európában Magyarországon a legnagyobb a kóros megbetegedések

Jó "input" esetén nincs szükség "méregtelenítésre", de a mai környzeeti hatásokat nem kerülhetjük ki. Annyi dolog terheli le az immunrendszerünket, hogy ezt oltásokkal még tovább gyengíteni ilyen felelőtlenül, ennyi rossz tapasztalattal és ennyire kétségesen -hatalmas felelősség! A geoengineering, a sugárzások (most hozzák be az 5G sugárzást, aminek kockázatai szintén felmérhetetlenek), túl a levegő, élelmiszer és víz szennyezettségen (amiből kivonjuk a humin- és fulvosavakat, de antibiotikum, hormon és nehézsfém anyagokkal erősen szennyezett) olyannyira leterhelik az immunrendszert, hogy ezt oltásokkal azok jelenlegi formájában nem terhelhetjük tovább! Soha annyi, és "megmagyrázhatatlan" betegsége, baja nem volt az emberiségnek, mint ma.

 

A statisztika semmivel nem igazolja, hogy bármivel jobb lenne az állapota egy oltottnak, sőt, több tízszeres előfordulása van számos gyakori kórképnek az oltottak között -rosszabb az általános állapotuk és a betegségekre való fogékonyságuk. Gyermekkorban a megfázásos, fülgyulladásos tünetektől kezdve asztma, ételallergia, bőr- és emésztési, idegrendszeri problémák, reflux, etc. messze nagyobb kockázattal, sűrűbben alakul ki oltatlan kontrolcsopporthoz képest, míg javarészt oltatlan társadalmakban nem alakulnak ki járványok, amikért bevállaljuk ezeket a kockázatokat.

 

Etikai problémák, amik mostmár statisztikákkal, kutatásokkal alátámasztva tarthatatlanná teszik am jelen oltásrendszert:

emberi magzati és állati szöbvetek, DNA "szennyeződés", és az ezek következtében kialakuló veszélyek, eltérések...

Emiatt pl. a katolikus egyház megtiltotta, hogy a szülő ilyen tartalmú oltóanyagot beadasson gyermekének önként

 

 
 

 

Facebook

Elérhetőség

Patrona on Facebook

Látogass el ide:
https://www.facebook.com/Patrona-418478858335910/?fref=ts

Levelezőlista
Statisztika

Most: 6
Összes: 58125
30 nap: 1716
24 óra: 71